HOME arrow IMOBILIARE arrow AGENTI/AGENTII arrow REALESTATE A.BARKER

MENIU PRINCIPAL

Ultimele-Anunturi

REALESTATE A.BARKER PDF Imprimare E-mail

DORITI SA CUMPARATI O CASA?


Aveti nevoie de cineva care sa cunoasca zona foarte bine. Bazandu-ma pe o retea vasta de date va pot indruma sa gasiti casa potrivita la un pret convenabil bugetului dumneavoastra, inclusiv detalii legate de procesul tranzactional.

 
DORITI SA VINDETI O CASA?


Deseori, in procesul vanzarii unei locuinte timpul este un factor esential. Aveti nevoie de servicii publicitare de calitate, o expunere cat mai larga potentialilor cumparatori, negocierea contractului de vanzare - cumparare, detalii financiare, inspectii , alcatuirea pachetului documentar culminand cu o supraveghere atenta a procesului final de vanzare. Pregatirea profesionala imi permite sa asigur aceste servicii de la inceputul procesului pana la sfarsit.

ANNIE BARKER REALESTATE AGENT


SUGESTII NECESARE UNEI VANZARI RAPIDE


E cunoscut faptul ca potentialii cumparatori isi imagineaza viata in proprietatea prezentata total diferit de cea a proprietarului vanzator. Rolul meu ca agent consultant este de a veni cu sugestii atractive publicului comparator ajutand astfel clientul sa obtina pretul cel mai bun. Sugestiile oferite concretizate printr-o prezentare artistica a interiorului cat si a suprafetei exterioare a proprietatii, mici reparatii sau chiar renovarea unor pereti interiori pot aduce un substantial avantaj fata de alte proprietati comparative existente pe piata.
Interesul clientilor mei este o prioritate iar impreuna cu cea mai respectata companie in domeniu va puteti implini visurile transformandu-le in realitate.
Multumesc pentru atentia oferita citirii acestui anunt si sper sa am placerea sa colaborez cu dumneavoastra sau prietenii dumneavoastra in curand.

 

Cu stima,

 

Annie Barker
Sales Associate RE/MAX Associates Northeast

Direct: 281-348-3079

   Cell: 281-796-3960

www.har.com/ANNIEBARKER

www.anniebarker.remaxtexas.com

 

POSTED  01/22/2015

 
< Precedent   Urmator >