HOME arrow INSTITUTII arrow SCOLI arrow SCOLI ESL HOUSTON

MENIU PRINCIPAL

Ultimele-Anunturi

SCOLI ESL HOUSTON PDF Imprimare E-mail

Buna ziua,
Am o rugaminte la toti cei care ma pot ajuta cu informatii. Suntem pe cale sa ne mutam in Houston si sunt interesata cand incepe anul scolar 2010-2011 in Houston. Fetita mea, care in Romania ar fi clasa a IV a, nu se descurca mai deloc in limba engleza. Exista vreo posibilitate de inscriere la o scoala de incepatori la limba engleza, astfel ca ea sa nu piarda un an? Va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent

RASPUNS:

Cam peste tot in Houston scolile incep pe 23 august. Exista clase de ESL, English as a second language, dar nu cred ca sunt prea recomandate, de obicei au hispanici in ele.

In vest  HOSTON, este scoala primara:  

BARBARA BUSH ELEMENTARY.

 http://es.houstonisd.org/bushes/

13800 Westerloch Drive
Houston, TX 77077-1900
(281) 368-2150
 

Aceasta scoala are un program foarte bun  ESL (english as a second language)E renumita ca cea mai buna scola elementara pt studenti/elevi  straini .Aceasta scoala e adaptata sa primeasca elevi straini , norvegieni,koreeni , japonezi, etc, pentru cei care sant transferati cu companiile de petrol in Houston. 

Aici scolile au "' placement tests '' pt evaluarea copiilor, astfel copii au  sa fie in clase si cursuri  la nivelul lor.  

ATENTIE! TREBUIE  SA LOCUIESTI IN ZONA ACEASTA

BARBARA BUSH ELEMENTARY, E O SCOALA PUBLICA FOARTE RENUMITA, DAR ARE O ZONA FOARTE LIMITATA, ORICUM SE POT GASI LOCUINTE, IN ZONA APARTAMENTE SAU CASE DE INCHIRIAT SAU CUMPARAT

 

 
< Precedent   Urmator >