HOME arrow SERVICII arrow CONTRACTORI GENERALI arrow CONSTRUIM CASE

MENIU PRINCIPAL

Ultimele-Anunturi

CONSTRUIM CASE PDF Imprimare E-mail

Case cu structura de lemn sau clasica la cheie.

Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita.

Executam: Case locuinta permanenta cu structura de lemn sau clasica, case de vacanta, casute de gradina, mansarde, cabane, etc, indiferent de proiect, suprafata sau locatie.

Case pe structura de lemn din panouri prefabricate tip sandwich-pret 400 euro/mp la cheie. Case pe structura clasica:650 euro/mp la cheieCasele la cheie includ: fundatie, gresie, faianta, parchet, instalatii sanitare, electrice si termice, finisaje complete, tamplarie de PVC alb cu termopan, usi interioare celulare import Polonia "Porta Doors",scara interioara, invelitoare acoperis tabla profilata tip Lindab.

WWW.CASELEMN-COLOANA.RO

Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

0762978252

0742777975

Va asteptam!!

Case cu structura de lemn sau clasica la cheie.Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita.Executam: Case locuinta permanenta cu structura de lemn sau clasica, case de vacanta, casute de gradina, mansarde, cabane, etc, indiferent de proiect, suprafata sau locatie.Case pe structura de lemn din panouri prefabricate tip sandwich-pret 400 euro/mp la cheie. Case pe structura clasica:650 euro/mp la cheieCasele la cheie includ: fundatie, gresie, faianta, parchet, instalatii sanitare, electrice si termice, finisaje complete, tamplarie de PVC alb cu termopan, usi interioare celulare import Polonia "Porta Doors",scara interioara, invelitoare acoperis tabla profilata tip Lindab.WWW.CASELEMN-COLOANA.RO Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. 0762978252;0742777975Va asteptam!!