HOME arrow DIVERSE arrow ALTE ANUTURI arrow PRIMA IMPRESIE

MENIU PRINCIPAL

Ultimele-Anunturi

PRIMA IMPRESIE PDF Imprimare E-mail

             Sunt Liviu Gaicean, venit din Arad RO ,in urma cu mai bine de un an. Apreciez pozitiv 99% din activitatea voastra(pagina voastra).Acum am aflat de voi.Ce e 1% ? Credeam ca sunteti crestini romani.Exista ceva care nu ar trebui sa fie pe pagini crestine....HOROSCOP.....! Daca considerati ca gresesc credinta mea este zadarnica.As dori sa renuntati la horoscop, ca sa nu amestecam lucruri privitoare la mantuirea noastra prin fiul lui Dumnezeu, deoarece crestinismul este un mod de viata care duce in cer, pe cind horoscopul face predictii antagonice crestinismului. Nu este treaba noastra sa stim vremile si soroacele.Pe acestea Dumnezeu Tatal le-a pastrat sub stapinirea Sa.(INALTAREA).Doresc din toata inima mea, si pentru numele Lui Dumnezeu, fiti crestini, respectati crestinismul si scoteti horoscopul....din pagina minunata pe care a-ti creat-o pentru crestinii romani...!

 

ROMANI LA HOUSTON RASPUNS:

Liviu , bun venit pe RomaniLaHouston.
site-ul acesta e deschis tuturor romanilor si nu ne defineste ca un grup religios, orice roman indiferent de religie sau afiliere politica este binevenit.
Sper ca rubrica de horoscop sa nu te indeparteze, din cate ai vazut horoscopul nu afiseaza nimic fara sa apesi pe el, asa ca iti poti pastra integritatea netrebuind sa il accesezi.
Oricum daca preferi un site cu influente religioase afiliat cu comunitatea romana din Houston iti sugerez sa accesezi www.bisericahouston.org

 
< Precedent   Urmator >